Gigi Becali, avertisment dur către Klaus Iohannis și Ludovic Orban: ”Dacă nu faceți asta veți fi considerați distrugători de țară”

Gigi Becali transmite un avertisment dur către Klaus Iohannis și Ludovic Orban, cele mai importante nume din fruntea Statului român, cărora le cere să acționeze de urgență pentru a salva țara. Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Gigi Becali, avertisment dur către Klaus Iohannis și Ludovic Orban: ”Dacă nu faceți asta veți fi considerați distrugători de țară”

O persoană extrem de implicată în criza provocată de coronavirus, prin donațiile pe care le face la spitalele din țară și străinătate, Gigi Becali a făcut un apel către președinte și premier.

Patronul FCSB a avut o răbufnire dură la adresa liderilor politici din România, despre care a spus că vor fi considerați principalii responsabili dacă în această perioadă economia statului va suferi, din cauza crizei COVID-19.

Economic, latifundiarul consideră că trebuiesc luate măsuri de urgență și e nevoie de o pompare de 50 de miliare de euro pentru salvarea acestui domeniu fundamental al societății.

“Dacă nu băgați bani în economie, 50 de miliarde, sunteți responsabili. Guvernanți, Orban, Iohannis, veți fi considerați drept criminali de neam, distrugători de țară! Trebuie luate măsuri pentru a se investi zeci de miliarde!”, a spus Becali la Antena 3.

Becali, dispus să ofere 10 milioane de euro pentru statul român

Gigi Becali e gata să dea startul ajutorului economic pentru stat și se oferă să împrumute autoritățile 10 milioane de euro, dobândă zero, dar are o condiție. Împrumutul să se facă prin bănci autohtone.

”Eu, de exemplu, spun așa: să se emită titluri de stat cu dobândă 0. Fac o asociație a oamenilor de afaceri și depun 10 milioane de euro fără nicio dobândă, ca să ajut statul. Vreau să împrumut țara mea.

Dar nu prin băncile alea ale lor, ci prin banca de stat, CEC Bank. Eu nu-ți dau ție niciun ban, bancă! Și dacă dau, dau unei bănci din România”, a mai declarat Becali la postul de știri citat.

De la startul pandemiei de coronavirus, Gigi Becali a dezvăluit, în repetate rânduri la aparițiile sale televizate, că a donat către mai multe spitale din România și străinătate, sume importante de bani sau materiale necesare în această perioadă

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More