Gigi Becali a RĂBUFNIT: Dragnea este un MĂSCĂRICI! Nici nu are dreptul să pună piciorul în România!

0 63

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a răbufnit într-o intervenție în direct la România TV. Gigi Becali îl mitraliază pe Liviu Dragnea și îl numește ”măscărici”, dar îi acuză și pe bărbații din PSD că nu au curaj să-l îl dea jos.

”O să-i vezi pe proștii pe care îi apară Șerban Niculae. Dar dacă deștepții nu mai au putere în țara asta. Mai vezi în PSD vreun academician? A ajuns țara asta prea de tot… trădători, proști și lași.

Când văd atâția proști care îi iau apărarea lui Dragnea, pot eu să fac ceva? Ei au bani, câștigă alegerile. Eu nu am banii pe care îi are mafia lor. Nu mai am nici cuvinte de nervi. Să pui oameni slabi ca să-i poți conduce, asta-i tiranie.

Proști sunt… pai ei, aia care îl apară pe Dragnea sunt proști. Dragnea nici nu are dreptul să pună piciorul în România.  A batjocorit o țară. Nu mă mai sunați pe mine, că dau în Dragnea și o sa aveți probleme.

Măscăriciul ăsta… numai proștii îl pot susține pe măscăriciul ăsta.

De când și-a permis să pună femeie musulmancă sa conducă țara.. un tractorist, a făcut facultatea ca era tatăl lui milițian. Dragnea te face să îl iubești pe Iohannis. Eu nu eram de acord cu Iohannis, dar Dragnea m-a făcut să îl iubesc. Chiar nu există în partidul ăla bărbați, De ce să nu candideze Șerban, de ce să candideze Tăriceanu? Șerban e și mai curat și mai cinstit, pe când Tăriceanu e și corupt, a avut și șapte neveste. Ia-l pe Tăriceanu și pune-l cap la cap cu Șerban.”, a spus Gigi Becali.

Recomandari