Gigantul Bosch face angajări în Cluj. Câţi oameni caută pentru fabrica de la Jucu

Compania Bosch caută angajaţi pentru fabrica de componente auto din comuna Jucu, judeţul Cluj. Potrivit anunţului făcut de gigantul Bosch, un important investitor în economia locală, se caută 340 de oameni care ar urma să fie angajaţi.

Pe site-ul AJOFM se menţionează că cele mai multe locuri de muncă sunt pentru tehniceni operatori roboţi, o sută de joburi, şi pentru funcţionari administrativi, 110 posturi vacante. Cei de la Bosch caută să angajeze şi programatori fabricaţie, şefi de secţie, electricieni, programatori, ingineri producţie şi ingineri automatişti.

Compania a anunţat că fabrica din Jucu şi-a triplat producţia de la inaugurare, din luna mai 2014, până în prezent.

Pe lângă centrul de cercetare-dezvoltare din Cluj şi unităţile sale de producţie pentru soluţii de mobilitate din Cluj şi din Blaj, Bosch mai operează şi o unitate de producţie de tehnică liniară, localizată tot în Blaj, precum şi un centru de servicii de externalizare a proceselor de afaceri (BPO) în Timişoara.

Bosch a investit la Cluj, în primă fază, suma de 77 milioane de euro în noul centru de cercetare şi producţie care ocupă o suprafaţă totală de circa 38.000 mp.

Potrivit companiei, până la începutul anului 2014, un număr de 325 de angajaţi şi-au desfăşurat activitatea în domeniul producţiei şi cercetării în cadrul acestui centru. De-a lungul următorilor ani, locaţia urmează să fie extinsă, iar Bosch plănuieşte să continue procesul de recrutare.

Din punct de vedere organizaţional, acest nou centru va face parte din divizia Automotive Electronics, care dezvoltă şi produce unităţi electronice de comandă, semiconductori şi senzori pentru industria auto şi alte domenii.

Divizia are 17 unităţi de producţie la nivel mondial şi un număr de aproximativ 20.000 de angajaţi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *