Gică Hagi: „Am văzut că este certată Cristina Neagu că are 2-300.000 de euro salariul. Îmi vine să râd! Știți cât câștigă Messi? Păi nu ați spus voi că este Messi a handbalului?” Câți bani îi oferă Gabriela Firea

0 58

Cristina Neagu se află în mijlocul negocierilor pentru prelungirea contractului cu CSM București, echipă finanțată din bani publici de primăria Capitalei.

Handbalista le-a cerut conducătorilor clubului 30.000 de euro pe lună, cu 8.000 peste ce are acum, informează gsp.ro.

Primăria i-a făcut o contraofertă lui Neagu cu o prelungire la nivelul salarial din prezent, motivând că bugetul pe 2019 este mai mic cu un sfert decât cel de anul trecut.

„Au fost mai multe discuții în ultima perioadă. Cristina Neagu are acum un salariu de 17.500 de euro, iar impresarul ei cere o mărire la 20-21.000 de euro. Doamna Gabriela Szabo m-a informat despre asta.

Cu tot respectul pentru performanța ei și pentru valoarea ei, dar noi nu ne permitem să oferim mai mult decât salariul existent. I-am făcut o ofertă de a menține salariul de până acum”, a declarat Gabriela Firea.

Gică Hagi a comentat și el aceste negocieri.„Am văzut că este certată Cristina Neagu că are 2-300.000 salariul. Îmi vine să râd! Știți cât câștigă Messi? Păi nu ați spus voi că este Messi a handbalului?

Neagu produce spectacol, este cea mai bună și trebuie să fie plătită cel mai bine. Din păcate, la noi nu se poate. Afară da, ei au înțeles acest lucru și progresează!”, a comentat Gică Hagi.

Recomandari