Gheorghe Turda, anunț despre o nouă relație: „Poate mai apar cu cineva la braț”

Cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda este un familist convins, însă în ultimii ani a avut numai ghinioane în dragoste. Despărțit relativ recent de artista Nicoleta Voicu, muzicianul s-a refăcut repede, iar acum ”amenință” că ar putea ieși în public cu noua sa cucerire. Artistul a povestit cum a fost în vacanța din această vară și care este situația sa sentimentală.

Gheorghe Turda, curtat de admiratoare la concerte

Gheorghe Turda spune că de data asta își dorește o relație discretă și că nu mai vrea să treacă prin ce a trecut cu fostele partenere. Cântărețul a avut toate aceste revelații după vacanța minunată pe care a petrecut-o în Rhodos, Grecia. Artistul a declarat pentru Antena Stars că are foarte multe admiratoare, însă niciodată nu s-a gândit să plece acasă cu vreuna de la concert, căci el își dorește o relație serioasă.

„Am pe an peste 150 de concert. Admiratoare sunt, eu le admir, cine poate să mă admire. M-am lecuit, nu comentez. Eu am trecut cu stoicism în toată treaba asta, am văzut că e o chestie neserioasă și gata”, a declarat Turda.

gheorghe turda
Gheorghe a avut o relație cu artista Nicoleta Voicu. Sursa foto: tion.ro

Turda: „Eu am vrut un lucru serios (n.r.: cu Nicoleta Voicu), dar nu a ieșit”

„Eu nu sunt lemn-tămâie, poate mai apar cu cineva la braț. Cred că va fi o relație foarte discretă, prea multă publicitate nu e bună. S-a exagerat mult, eu am vrut un lucru serios, dar nu a ieșit. Trebuie să vorbim mai puțin sunt niște intimități care nu trebuie date publicității. Depinde de caracterul fiecăruia, se situație”, a mai spus cântărețul.

Articolul Gheorghe Turda, anunț despre o nouă relație: „Poate mai apar cu cineva la braț” apare prima dată în Stiri Mondene.

Loading...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More