Gheorghe Hagi vrea sa vanda clubul! Negociaza cu doi dintre cei mai bogati oameni din Romania

0 77

Gica Hagi negociaza cu patronii lantului Dedeman, fratii Dragos si Adrian Paval, cedarea clubului Viitorul! Acestia se afla pe locul 2 in topul celor mai bogati romani cu o avere de 1.2 miliarde de euro! Cei doi frati Paval sunt implicati deja in sport, fiind sponsori ai Simonei Halep si parteneri COSR. Gica Hagi doreste sa ramana actionar majoritar la Viitorul si cere 10 milioane de euro pentru 49% din actiunile clubului!

„Noi am avut in trecut o colaborare foarte buna cu cei de la Dedeman. Mai departe nu stiu despre o colaborare de genul asta. Dar e posibil! Cine stie? Deocamdata cele doua parti au avut mai multe runde de negocieri, nu este stabilit nimic, dar sunt sanse mari ca afacerea sa se faca” a spus directorul general al Viitorului, Cristian Bivolaru, pentru Gazeta.

Nu este prima data cand Gica Hagi este dispus sa cedeze o parte din actiunile sale de la campioana en-titre din Liga 1. El cerea in 2016 suma de 6.8 milioane de euro pentru 30% din actiuni si 10 mlioane de euro pentru 49%.

Gica Hagi doreste si sa renunte la a o antrena pe Viitorul, numele cel mai des vehiculat fiind cel al lui Constantin Galca, cel care a castigat 3 trofee intr-un sezon cu Steaua

Recomandari