Gestul SFIDĂTOR făcut de Ion Iliescu în faţa Parchetului General, unde i s-a strigat ‘criminalule’

0 58

Gest șocant făcut de fostul președinte al României Ion Iliescu la ieșirea de la audierile de la Parchetul General, în Dosarul Revoluţiei, anunță Realitatea Tv.

Acuzat de crime împotriva umanității, Ion Iliescu a fost hulit de oamenii care s-au strâns în fața sediului Parchetului General. „Criminalule, e vremea să plătești”, i-au strigat oamenii lui Ion Iliescu.

Înainte de a intra în mașina cu care venise la audieri, acesta le-a răspuns cu un gest suprinzător. Fostul șef de stat a fluturat mâna lângă cap, făcându-le oamenilor semn că sunt nebuni.

Adrian Georgescu, avocatul lui Ion Iliescu, a declarat marţi la Parchetul General că fostului preşedinte i s-a adus la cunoştinţă extinderea anchetei în dosarul ”Revoluţiei” pentru perioada 22 – 27 decembrie 1989.

Ion Iliescu s-a prezentat marţi la PÎCCJ.

”S-a întregit o activitate, care a început anterior, aşa după cum bine ştiţi, că a mai venit o dată domnul Iliescu. Astăzi, pentru că au primit avizul de la preşedintele Iohannis, i-au prezentat acestuia învinuirea şi din perspectiva perioadei 22 – 27 decembrie”, a spus avocatul.

Recomandari