Gestul făcut de „Vânătorii de munte” care acționează în zonele inundate din Covasna. Oamenii au reacționat imediat: „Respect”

0 65

Un mesaj postat de Ministerul Apărării pe pagina oficială de Facebook a strâns azi apropate 600 de like-uri și 200 de share-uri în jumătate de oră.

Militarii care acționează în zonele inundate din Covasna și ajută la evacuarea oamenilor și bunurilor din gospodăriile afectate de ploi au salvat și un pui de căprioară. „Nu lăsăm pe nimeni în urmă”, este mesajul militarilor.

„Nu lăsăm pe nimeni în urmă! Vânătorii de munte acționează în continuare în sprijinul populației din județul Covasna, dar şi al sufletelor ce nu se pot apăra singure. Militari din cadrul Batalionului 22 Vânători de Munte din Sfântu Gheorghe intervin în localități din județul Covasna pentru înlăturarea efectelor produse de ploile abundente. Un detașament format din 12 de militari și 2 mijloace tehnice acționează în zona localităților Lunca Mărcuș și Băcel pentru pentru evacuarea cetățenilor și a bunurilor din gospodăriile afectate de inundații și pentru limitarea efectelor inundațiilor”, se arată pe pagina oficială de Facebook a MAPN-ului.

Recomandari