Gestul banal care iti tradeaza personalitatea!

0 48

Personalitatea fiecaruia dintre noi este dezvaluita celor din jur prin anumite caracteristici, postura sau gesturi. Felul in care strangi pumnul poate spune multe despre personalitatea ta.

1. Esti o persoana altruista si ai tendinta sa ajuti oamenii si chiar atunci cand asta nu iti este pe plac. Esti plin de energie si nerabdator. Iti place ca meritele tale sa fie recunoscute. Totusi, renunti greu la cei din jur, chiar daca te-au ranit. Ii aperi mereu pe cei aflati la nevoie.

2. Atragi oameni diferiti datorita modului tau special de a fi. Prietenii te iubesc pentru sinceritatea de care dai dovada. Esti o persoana isteata si plina de incredere in fortele personale. Esti un lider bun, dar si priceput la distractii. Uneori isi e teama de esec, de aceea cauti mereu confirmari in jur.

3. Esti o persoana timida. De aceea, multi te considera la prima vedere nepriceput la comunicare. Esti foarte pretentios cu persoana ta, de aceea ai tendinta de a cere de la tine mai mult decat este cazul. Apropiatii se simt bine in preajma ta. Uneori te apuca tristetea ca nu vei reusi in relatii, dar pastreaza mereu optimismul la tine, scrie bzi.

Recomandari