Gest EMOȚIONANT a doi poliţişti din Braşov. Au fost fotografiați hrănind nişte oameni ai străzii care căutau prin gunoaie

231

Doi poliţişti din Braşov au fost surprinşi și fotografiați, sâmbătă, în timp ofereau mâncare unui bărbat şi unui copil care scormoneau prin gunoie după hrană. Un tânăr care trecea în acel moment pe strada Minerva i-a observat şi i-a pozat pe poliţişti în timp ce ofereau mâncare celor doi, apoi a postat fotografia pe Facebook, aceasta devenind în scurt timp virală cu câteva sute de distribuiri.

„Astăzi, trecând întâmplător pe strada Minerva, am întâlnit doi polițiști de la Secția nr. 5 Brașov dând de mâncare unor oameni care nu au posibilități. Oameni care nu dau în cap, care nu cerșesc bani… Niște simpli oameni pe care viața nu i-a ajutat. Oameni care caută de mâncare sau alte lucruri la gunoi. Nu pot spune că văd asta zilnic, ba chiar e prima dată când văd un asemenea gest. Da, da.. Uită-te bine în poza asta! «Burtoșii», «Gaborii», «Milițienii», «Noi vă plătim salariile», «Polițiștii», sau cum vreți să le spuneți, chiar își fac treaba! AU GRIJĂ DE OAMENI!!”, a scris Cyril, pe sa de Facebook, alături de fotografie.