Gest de curaj al unei politiste de 22 de ani. A vazut ca cineva fura din supermarket si a actionat imediat

0 16

O poliţistă de 22 de ani din Bucureşti, care abia ieşise din tură şi urma să meargă să sărbătorească de ziua ei, a imobilizat un individ care voia să plece dintr-un magazin cu mai multe produse, fără să le plătească.

“Am avut bani, dar am uitat la casă să le achit. Am consumat cam mult alcool azi, am fost şi la meci şi am venit de acolo cam băut şi am uitat…”, s-a apărat bărbatul

Sâmbătă seara, el a intrat într-un supermarket aflat pe Şoseaua Giurgiului din Bucureşti. Dar, la plecare, deşi luase mai multe produse de pe raft, a încercat să iasă fără să treacă pe la casă. În acel moment, paznicul a încercat să îl oprească.

“Am ieşit după el, am încercat să-l opresc politiscos: Fiţi amabil, chestiile clasice, şi pe urmă el, imediat a venit agresiv spre mine, a spus că el pleacă, şi tot mă împingea să dea în mine. Apoi a venit domnişoara, a venit, l-a pus jos, a venit intervenţia.”

Poliţista care a intervenit tocmai ieşise din tură, se afla în magazin şi a observat întreaga scenă. Fără teamă, mai ales că încă purta uniforma şi avea cătuşele asupra ei, a acţionat şi l-a imobilizat pe suspect. Apoi a chemat ajutoare.

Valoarea totală a produselor se ridică la 150 de lei, spun oamenii legii. Pentru fapta lui, individul are acum dosar penal şi a fost reţinut.

Tânăra curajoasă care a intervenit a împlinit chiar ieri 22 de ani, a absolvit Şcoala de Agenţi de poliţie de la Câmpina şi în urmă cu trei luni şi-a început activitatea în cadrul secţiei 16 din Capitală.

Recomandari