Germania în ALERTĂ: Crește numărul de VIOLURI făcute de IMIGRANȚI asupra COPIILOR la piscine!

0 55

Autoritățile germane sunt „serios îngrijorate” de creșterea numărului de agresiuni sexuale la piscine, se arată într-un raport secret al poliției. Autenticitatea documentului a fost confirmate de autoritățile din Düsseldorf, care sunt alarmate mai ales de violurile și abuzurile sexuale cărora le cad victime copiii.

Raportul poliției, ale cărui informații s-au scurs în presă, vine la câteva luni după scenele de coșmar de la Köln, când, în noaptea de Anul Nou, sute de femei au fost abuzate de bande de imigranți și la doar câteva săptămâni de când un imigrant irakian a fost condamnat la închisoare, după ce a violat un băiețel austriac de 10 ani la o piscină.

Raportul poliției din Düsseldorf este redactat de către ofițerii Comisariatului Penal 12 (K12), care se ocupă cu infracțiuni sexuale și cu dispariții de persoane și care menționează:

„K12 confirmă o creștere a infracțiunilor sexuale în aceste locuri. În mod deosebit violurile și abuzurile sexuale asupra copiilor în unitățile de scăldat ne produc serioase îngrijorări. Autorii sunt, în marea lor majoritate, imigranți.”

1467780192-6943-afis

În mai multe orașe, printre care Berlin sau Müchen, au afișat imagini și anunțuri în mai multe limbi, prin care imigranții sunt informați că femeile care poartă costume de baie de dimensiuni reduse nu vor să transmită că sunt dispuse pentru sex și că nu trebuie să fie atinse în moduri nepotrivite.

Recomandari