„Generația de militari care A ÎMPUȘCAT oameni la REVOLUȚIE are pensii speciale”. Cristian Grosu: Junta are oameni în Justiție

0 25

Pensiile speciale scandalizează opinia publică.

Generația de militari care „a împușcat oameni la revoluție” are pensii speciale, desigur, mai mari decât generația care-și lasă sudoarea și sângele în Afganistan, Irak și-n alte teatre de operațiuni care țin România pe harta securității mondiale, notează jurnalistul Cristian Grosu într-un articol pentru cursdeguvernare.ro.

Dragnea și Tăriceanu împart țara în cetățeni de rangul 1 și “ceilalți”, “2 eșaloane de ”pulime” care țin baza piramidei.”

“3% din pensionari (”pensionari” – chiar și la 40 de ani …) iau echivalentul a 12% din alocările totale pentru pensiile românilor. Iar industria pensiilor speciale are o cifră de afaceri de 1,3 miliarde de euro anual…”, notează jurnalistul.

„Tatăl meu a muncit ca un scalv ca să ne țină pe noi – 7 copii, toti cu studii superioare, unii cu ”mici” nume internaționale, pe care numai el stie cum le-a finanțat – astfel încât am un singur regret :

Tatăl meu, care a hrănit, crescut, ținut în facultăți și sprijinit mai apoi 7 copii, are o pensie de 20-25 de ori mai mică decât un criminal care a omorât oameni la revoluție și a scăpat de justiție. (Pentru că, da, junta are și oameni în Justiție – unii cu pensii de 9000 de euro după lucrul la Dosarele Revoluției)”, conchide Cristian Grosu.

Recomandari