”Gata cu glumele, HAIDEȚI LA GUVERN!” Times New Roman cheamă românii ÎN STRADĂ, în prima știre serioasă a site-ului de satiră

0 51

Guvernului Grindeanu a modificat, marți seară, legislația penală prin ordonanță de urgență. Mii de oameni au ajuns apoi în fața Palatului Victoria pentru a cere demisia Exevcutivului PSD – ALDE și alegeri anticipate, deoarece aceste modificări vor face ca politicieni importanți să scape de dosarele penale și chiar și din pușcărie.

Oamenii s-au mobilizat pe Internet și s-au organizat pentru a ieși în stradă. În acest context, s-a produs și o premieră. Pentru prima dată, site-ul de satiră Times New Roman a publicat o știre serioasă, prin care, de asemenea, i-a îndemnat pe români să iasă în stradă.

”În seara asta am face bine să ieșim de tot în stradă! Mâine nu va fi o zi obișnuită sau o zi simplă la muncă, pentru că munca ta s-ar putea să nu mai existe. Un guvern care eliberează infractorii azi e un guvern care ar putea interzice multinaționala la care lucrezi mâine. Și poimâine ți-ar putea confisca afacerea, iar peste încă o zi ar putea lua terenul agricol al bunicului tău. Cu toții la Guvern!”, a transmis Times New Roman.

Recomandari