GALERIE FOTO. Tînăra cu cele mai lungi picioare din lume. Are 22 de ani şi a impresionat internetul

0 64
O femeie in varsta de 22 de ani din California crede ca are cele mai lungi picioare din America si in timp ce era ocupata sa isi contruiasca o cariera frumoasa in industria modei si-a dat seama ca o multime de agentii o refuza pe motivul ca este mult prea inalta.
chase1-413x660
Tanara a avut dintre cele mai amunzante porecle in perioada liceului ca „picioare”, sau „girafa”, dar nu s-a simtit niciodata marginalizata pentru ca era cea mai buna la sport.

chase2-660x413

„Sunt mandra de picioarele mele. Nu le vreau diferite cu nimic. Imi place la nebunie ca sunt inalta”, a marturisit tanara pentru DailyMail.com.

chase3-660x413

Chiar daca acum are un prieten la fel de inalt precum ea, Chase marturiseste ca in trecut a avut ceva probleme atunci cand a mers la intalniri pentru a-si gasi un partener.

chase5-509x660

Nu intotdeauna Chase a avut incredere in felul in care arata si nu s-a simtit la fel de bine in pielea ei atunci cand era inca in perioada de crestere.

chase4-660x440

La varsta de 13 ani, tanara avea deja inaltimea unui barbat adult, dar se mandrea cu inaltimea sa atunci cand se afla pe terenul de volei sau de baschet.

chase7-660x373

Nici in ceea ce priveste hainele, un lucru pe care femeile il adora, lucrurile nu sunt simple. Chase spune ca este o aventura sa isi cumpere haine fiindca picioarele ei sunt foarte lungi.

chase8

Inaltimea tinerei este mostenire de familie, atat tatal cat si mama sa sunt niste oameni foarte inalti: „Imi pare rau pentru cei care stau in spatele nostru la cinema. Suntem ca un perete uman”, a mai adaugat tanara.

chase9

Recomandari