Gabriela Firea, oficial OUT din cursa pentru Palatul Cotroceni! „Voi susține candidatul PSD”

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea este oficial OUT din cursa pentru Palatul Cotroceni! Edilul Bucureștiului spune că din acest moment va face campanie electorală pentru candidatul social democraților la alegerile prezidențiale, indiferent de numele acestuia. Astfel, Firea pare resemnată cu doar câteva ore înainte de ședința CEx a partidului.

Gabriela Firea, oficial OUT din cursa pentru Palatul Cotroceni!

Dacă mâine după BPN și CEx se va da un vot, sau nu se va ajunge la vot și doamna premier va avea cele mai multe organizații de partea domniei sale, și eu în mod evident nu voi fi persoana aleasă, eu sunt membru PSD, sunt vicepreședinte al PSD, sunt președinte interimar la București și voi face campanie pentru PSD”, a spus Gabriela Firea la B1 TV.

Nu mi s-ar părea normal că membrii PSD să trădeze. Eventual, dacă nu sunt de acord cu această situație pot să și plec, că nu mă ține nimeni cu forța. Dar nu este cazul”, a mai spus Firea, cea care nu a ezitat și în urmă cu doar câteva zile a anunțat că își dorește să îi reprezinte pe social democrați în această cursă.

Gabriela Firea, oficial OUT din cursa pentru Palatul Cotroceni! Gabriela Firea
Gabriela Firea nu are susținerea partidului. Sursa foto – facebook

Firea nu candidează ca independent

Chestionată despre posibilitatea ca Gabriela Firea să candideze independent la alegerile prezidențiale, Viorica Dăncilă a fost fermă. Să nu uităm, doamna Firea este primar și, ca să meargă pe o candidatură independentă, va trebui să își piardă portofoliul de primar. Nu cred că vrea acest lucru. Cred că Gabriela Firea este interesată ca partidul să aibă rezultate cât mai bune.

Vom avea mâine o discuție și vom vedea care este rezultatul final. Eu cred că indiferent de cine va fi ales de către partid, și celălalt contracandidat va face echipă”, a spus Viorica Dăncilă.

Articolul Gabriela Firea, oficial OUT din cursa pentru Palatul Cotroceni! „Voi susține candidatul PSD” apare prima dată în Stiri Mondene.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More