Fripturista Stela Popescu l-a pus la zid pe Mihai Bendeac: “Mie nu-mi place deloc. Orice prost de pe strada poate sa… “

0 21

Stela Popescu este una dintre cele mai indragite actrite din Romania. Artista sustine ca nu il apreciaza pe Mihai Bendeac pentru stilul de umor.

Stela Popescu a marturisit ce crede despre Mihai Bendeac.

Mie nu îmi place Mihai Bendeac deloc, deşi îl socotesc un băiat foarte talentat. Nu-mi place drumul acesta pe care l-a luat.

Orice prost de pe stradă poate să facă de-astea, nu un artist, deşi am auzit că a fost un student eminent la teatru.

Nu ştiu cum să vă spun, nu e chiar să placă la toată lumea.

Şi-aşa m-a certat pe mine Victor Rebengiuc că sunt artistă de bancuri, să vedeţi ce va fi de acum înainte: numai bancuri, că nu are nimeni timp să asculte un monolog” a declarat Stela Popescu la DCNews Live.

La 81 de ani, marea doamnă a cinematografiei românești nu se sfiește să vorbească deschis despre un subiect pe care multe vedete de la noi încă îl consideră tabu – amorul. Stela Popescu a povestit sincer, într-o emisiune televizată, despre aventurile ei amoroase și despre cât de important este amorul în viața ei.

Iubirea vieții ei a fost soțul, Puiu Maximilian, care s-a stins din viață în anul 1998. Se pare, însă, că îndrăgita actriță Stela Popescu nu a fost tocmai o „fată cuminte”.

Deși l-a considerat sufletul ei pereche, artista l-a înșelat și spune că încă se simte vinovată pentru asta, chiar și la 19 ani de la moartea soțului. Stela Popescu a povestit, la Antena 1, despre „păcatele” vieții ei. A vorbit despre dragoste, bărbați, alegerea de a nu face copii, intervenții chirurgicale și despre amor.

„Amorul este foarte important, dar trebuie tratat cu seriozitate. Este vital. E absolut vital. Poate că există şi o potrivire sau nepotrivire naturală. Sunt oameni care nu s-au înşelat toată viaţa. Nu ştiu dacă am fost înşelată, dar eu am înşelat, cu mare grijă.

Există porniri în viaţă când nu te mai poţi stăpâni. Este o stare absolut înnebunitoare. Asta nu se întâmplă des, ci foarte rar.

M-am simţit vinovată apoi. Şi acum mă mai gândesc. Am crezut că nu pot să mă mai pun pe picioare o vreme după moartea lui Puiu.” a declarat Stela Popescu la “Xtra Night Show”.

Stela Popescu nu și-a dorit niciodată copii. A mărturisit că i-a fost frică de durere: „Eu nu mi-am dorit copii, cred că de teama de durere. Şi acum îmi este teamă. M-a muşcat la cinci ani un păianjăn veninos şi am fost operată pe viu şi d-asta. (…) Acum am strănepot şi este fantastică senzaţia”.

Recomandari