Frans Timmermans, în Politico: ”Nu știu dacă Dragnea chiar crede ceea ce spune”

Frans Timmermans, prim vicepreședintele Comisiei Europene, a declarat pentru publicația Politico.eu că a fost ”foarte strict și foarte clar” în întâlnirea cu Liviu Dragnea de la Congresul socialiștilor europeni din week-end scrie g4media.ro

Dragnea ”vrea să discute cu noi, nu vrea să părăsească familia socialiștilor, vrea ca posibilele neînțelegeri să fie rezolvate. În următoarele săptămâni vom vedea dacă putem face asta”, a spus Timmermans pentru Politico.

În ceea ce privește relația Comisiei Europene cu România, Timmermans a spus că va discuta cu guvernul Dăncilă săptămâna viitoare. ”Nu știu ce se va întâmpla. Totodată, nu știu dacă Dragnea chiar crede ceea ce spune”. Timmermans a mai spus că a auzit că Dragnea ar fi spus presei române că toate problemele au fost deja rezolvate, dar ”din păcate nu e așa”.

Și Udo Bullmann, șeful facțiunii socialiste din Parlamentul European, a vorbit pentru Politico despre întâlnirea cu Dragnea de la Madrid: ”L-am confruntat pe Dragnea în legătură cu investigația penală împotriva lui Timmermans. E absurd, firește că a trebuit să discutăm despre asta… Am fost clari: cine vrea să fie parte din familia noastră trebuie să respecte statul de drept”.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More