FOTO VIDEO Podul din Vietnam care pare desprins din „Stăpânul Inelelor”

0 47

Un pod din apropierea oraşului Da Nang din Vietnam îşi fascinează vizitatorii cu designul elegant, părând că este sprijinit de două mâini uriaşe din piatră.

Cunoscut drept „Podul auriu”, acesta se află la 1.400 de metri deasupra nivelului mării şi oferă o privelişte spectaculoasă a peisajelor din jur.

Pasarela colorată în auriu este încadrată de flori mov Lobelia Chrysanthemums şi se întinde pe aproximativ 150 de metri, curbându-se într-un mod elegant, însă ceea ce îi impresionează pe vizitatori sunt mâinile care par sculptate în piatră.

Designul podului a fost creat de o firmă de arhitectură peisagistică şi,deşi mâinile par sculptate în piatră, de fapt nu sunt: „Am creat scheletul mâinilor şi l-am acoperit cu o plasă din oţel”, a declarat un reprezentant al firmei de arhitectură pentru Bored Panda. „După aceea, am finisat totul cu fibră de sticlă şi am adăugat culorile. Întreaga construcţie a podului a durat în jur de un an.”

Vietnamul are parte de o creştere majoră a numărului de turişti şi din ce în ce mai mulţi oameni doresc să îi cunoască frumuseţile, acestă structură făcând parte dintr-o investiţie de două miliarde de dolari care are scopul de a aduce în zonă încă 1.5 milioane de turişti anual.

Recomandari