FOTO Prințesa lu’ pește prăjit, întâlnire surprinzătoare cu un avocat, care, ce să vezi, a condus-o acasă…

0 40
 Prințesa lu’ pește prăjit, întâlnire surprinzătoare cu un avocat, care, ce să vezi, a condus-o acasă…
 
Reporterii Gândul.ro au surprins-o pe soția lui Paul al României la o întâlnire cu un cunoscut avocat, Florin Ghiulbenghian. Acesta ”păstorește” și o fundație care se ocupă de prevenirea corupției, iar Prințesa Lia pare să-și agațe speranțele de el. Presa a dezvăluit, în trecut, că Ghiulbenghian este unul dintre avocații cu multe ”intrări” și cu un cuvânt greu de spus în cazuri dificile. Prințesa a înțeles că el ar putea fi salvator, așa încât s-a întâlnit cu acesta la o cafenea celebră din Capitală.

Prințesa Lia și avocatul Florin Ghiulbenghian, întâlnire la un celebru local din capitală

Acolo, cei doi au rămas aproximativ o oră, discutând, cum altfel, despre dosarul Prințului Paul și despre cum s-ar putea ”întoarce” decizia de condamnare. Legal, soluții n-ar mai prea exista, întrucât hotărârea este definitivă. Însă, probabil, că Ghiulbenghian caută ”căi de scăpare”.

Recunoscută pentru eleganța sa, indiferent de situație, Lia nu a infirmat, nici de această dată, ”eticheta” care i-a fost fixată, purtând – în condițiile pandemiei de coronavirus – și o mască medicală.


Prințesa Lia trece prin momente dificile după condamnarea lui Paul al României, însă rămâne la fel de elegantă ca întotdeauna

La capătul întâlnirii, Florin Ghiulbenghian a condus-o, apoi, către casă pe soția lui Paul al României, aceasta așezându-se – așa cum cere protocolul – pe bancheta din spate a mașinii.


Avocatul Florin Ghiulbenghian a condus-o până acasă pe Prințesa Lia

Ajunși la destinație, cei doi s-au mai întreținut câteva minute, iar apoi s-au despărțit.


Câteva cuvinte înainte de despărțire

Născută în SUA, dintr-o mamă româncă și un tată american

Prințesa Lia s-a născut pe data de 23 februarie 1949, la Naval Station Great Lakes, în Statele Unite, dintr-o mamă româncă și un tată american. Pe numele său de fată Lia Georgia Triff, a devenit prinţesă după căsătoria cu Prinţul Paul Lambrino, cununia având loc la Mânăstirea Caşin din Bucureşti și fiind oficiată de părintele Galeriu.

S-a căsătorit, la vârsta de 25 de ani, cu un cunoscut avocat american – Melvin Belli – iar mariajul a durat 16 ani. Ulterior, a intervenit divorțul, iar Lia Georgia Triff l-a cunoscut pe Paul Lambrino la o gală UNICEF care se desfășura la Londra.

S-au căsătorit în România – chiar Prințesa Lia fiind cea care a insistat asupra acestui aspect, după cum a declarat chiar ea, la un moment dat – și, în 2010, au devenit părinții unui băiat, Carol Ferdinand, care a fost botezat în religia ortodoxă.


Prințul Paul al României și Prințesa Lia

Recomandari