A fost părăsită de soț după ce a rămas paralizată. Cu cine se iubește acum femeia

0 27

O femeie din Anglia, care a fost părăsită de soţul ei după ce a rămas paralizată, s-a îndrăgostit din nou.

Riona Kelly, în vârstă de 37 de ani din Halifax, Yorkshire, Anglia a fost transportată de urgenţă la spital în martie 2015 după ce a suferit un accident cerebral vascular spinal, în urma căruia a rămas paralizată de la brâu în jos, conform The Sun

După 5 zile de la incident, Riona susţine că soţul a decis să pună capăt mariajului. Cei doi au împreună patru copii, Leighanra, Caleb, Izabela şi Longa, care au vârste cuprinse între 5 şi 16 ani.

Riona a declarat: “După ce soţul meu m-a părăsit şi am rămas singură în spital, prietena mea, Sarah, mi-a fost alături, ea şi copiii mei. Privind în urmă, aveam un mariaj nefericit, dar aveam deja responsabilităţi. Era momentul în care aveam cea mai mare nevoie de soţul meu”.

După 6 săptămâni, Riona nu îşi putea mişca picioarele, iar specialiştii au avertizat-o că e posibil să nu mai meargă niciodată. Ea a fost implicată într-un accident rutier, iar asta ar fi cauzat problemele pe care le avea la coloana cervicală. Din cauza acestor probleme cervicale a fost nevoită să folosească un scaun cu roţile.

Femeia a început să practice fizioterapia, iar în timpul recuperării l-a întâlnit pe fizioterapeutul Keith Mason, în vârstă de 35 de ani. Ea a spus: “Am făcut 16 paşi în aproximativ 25 de minute, dar eram determinată să lupt pentru copiii mei. După câteva şedinţe m-a întrebat cum mă simt, iar relaţia noastră a evoluat. Suntem împreună de 11 luni”.

De atunci, Riona a terminat două curse de maraton, cu ajutorul scaunului cu rotile, şi acum se poate deplasa fără ajutor. “Îmi folosesc scaunul doar când trebuie să parcurg distanţe lungi, dar când sunt acasă m-am obişnuit să nu îl utilizez”.

Fostul soţ al femeii a declarat: “I-am spus Rionei că vreau să divorţez înainte ca să aibă loc accidental vascular, nu când aceasta se află în spital”.

Sursa: The Sun

Recomandari