A fost mort 20 de minute, dar in mod miraculos a revenit la viata. Dupa ce s-a trezit i-a socat pe toti: “L-am vazut pe Iisus. Sa va spun cum a fost!”

0 20

Baiatul din imaginea de mai sus a avut parte de o experienta care i-a socat pe toti cunoscutii lui. Totul a inceput dupa ce Zach Clemens a lesinat la scoala, in sala de sport, in timp ce juca fotbal. Ajuns la spital in stop cardio respirator, tanarul a fost resuscitat de medicii timp de 20 de minute, fara succes insa.

Dar exact in momentul in care se pregateau sa ii constate decesul, baiatul si-a revenit ca prin minune. Mai mult decat atat, dupa alte zece minute vorbea si era perfect constient, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Dar nu asta i-a uimit cel mai tare pe apropiatii lui, ci marturisile lui Zach. El a povestit ca, in timp ce era practic mort, a simtit efectiv cum se ridica spre cer.

“Am plutit inspre cer. La un moment dat am simtit ca cineva pune mana pe umarul meu. Era Iisus, avea parul lung si barba deasa. Se uita la mine cu o privire calda si mi-a spus sa nu imi fac griji, ca totul o sa fie bine”, a povestit barbatul.

Recomandari