Florin Zamfirescu: Țara se duce de sub picioarele noastre, iar parlamentarii se ocupă cu “legișoare” cu care-și justifică mărirea salariilor!

0 18

Florin Zamfirescu continuă să ne uimească. Actorul s-a revoltat asupra conducătorilor care de 26 de ani, nu fac altceva decât să fure. România este condamnată la subdezvoltare, datorită oamenilor care nu au arătat nici cel mai mic interes față România.

Vă prezentă mai jos mesajul pe care Florin Zamfirescu îl transmite poporului român.

OIERII SI CÂINII CIOBĂNEȘTI

Elevi, studenți si tineri români!

Au venit DACII in capitală!

Câțiva nemernici dintre noi ne-au vândut energia, industria, băncile, zăcămintele, solul și subsolul, sănătatea si învățământul.

Cultura si arta au devenit cenușărese triste si perverse. Cativa nemernici dintre noi, crescuți ca-n sânul lui Avraam au vândut sau ipotecat aproape tot.

Acum vor câinii! Țara arde si baba se piaptănă, ca sa pară fecioară!

Țara se duce de sub picioarele noastre, iar parlamentarii se ocupa cu “legisoare” cu care-si justifica mărirea salariilor!

Ne-a rămas doar APA. Vor “contorizarea” puțurilor!

Apa “nu va mai fi a ta” in țara ta, fiindca nici țara nu va mai fi a ta! Nici aerul tării! Nici viața. Nimic nu va mai fi al tău!

Poti sa ai câte terenuri vrei! Poti fi stăpân peste păduri si ogoare!

Îți vor confisca APA. Apa, leagan al vieții si al perenității tale, popor de oieri si agricultori. Popor cuminte si cinstit, care nu ai atacat pe nimeni!

Popor al meu iubit! Nu te lăsa, fiindca nici nu știi câți îți suntem alături.

Va implor, nu va lăsați prostiti: turmele voastre, câinii vostri, terenurile, casele si femeile voastre cuminți ne-au adus până in secolul acesta, nenorocit de haimanale, secol pe care vrem sa-l depășim.

Ce este viața fără demnitate? Ce suntem noi fără urmașii de care trebuie sa avem grija? Nimic!

Da, totul este o lupta! Sa luptam deci, având curajul Dacilor liberi, care s-au sacrificat pentru noi. Lor le suntem datori! Ei nu au dispărut, suntem chiar noi!!!

Si trebuie sa le aruncam in fata un ferm si definitiv: PANA AICI!

Recomandari