Florin Roman: Acuz deschis PSD de spălare de bani şi deturnare de fonduri

0 54

Deputatul PNL Florin Roman a acuzat, vineri, PSD-ul de spălare de bani şi deturnare de fonduri în legătură cu cheltuirea subvenţiei de stat, relatează G4Media.

„Vă pun la dispoziţie o copie după actul de control al Autorităţii Electorale Permanente. Este principalul motiv pentru care PSD a schimbat în regim de urgenţă conducătorul Autorităţii Electorale Permanente şi şi-a pus acolo omul care de fapt se face responsabil de spălare de bani şi de deturnare de fonduri în special pentru bani negri pentru partid şi pentru plata la negru şi în alte cazuri prin firme ale unor jurnalişti pe care îi vedeţi în studiourile centrale de televiziune, în special de la Antena 3 şi România TV, care sunt prezentaţi ca şi analişti independenţi dar care beneficiază la greu de susţinerea financiară a Partidului Social Democrat”, a declarat Florin Roman, în cadrul unei conferinţe de presă.

Potrivit sursei citate, Roman a prezentat public o serie de documente despre care a spus că fac parte dintr-o notă de informare a Autorităţii Electorale Permanente, după controlul la PSD. Potrivit documentelor, în 2017 şi 2018, PSD a plătit sume importante de bani unor firme care ar avea legătură cu jurnalişti, în mod direct sau indirect.

Documentul cuprinde şi o listă cu numele acestor firme, dar şi cu sumele plătite din subvenţii acestora. În documente se precizează că sumele sunt aproximative, ”valoarea corectă fiind menţionată după finalizarea misiunii de control”.

Recomandari