Florin Negruţiu: „Liviu Dragnea face mișto de noi. Și îi place. Știe exact care vor fi reacțiile la „realizărili” pe care le livrează cum respiră. Crede însă că …”

Liviu Dragnea a tulburat Facebook-ul duminică seara după ce s-a lăudat că sub priceputa lui conducere PIB-ul României a înregistrat în anul 2018 o creştere de 25% faţă de 2016. În condițiile în care Viorica nu a prezentat bugetul pe 2019, trebuia să-l prezinte în noiembrie 2018.

„România a încheiat anul trecut cu venituri la buget de 295,1 miliarde de lei, cu 71,2 miliarde în plus faţă de anul 2016, reprezentând o creştere de 32%!! PIB-ul României a ajuns în 2018 la 949,6 miliarde de lei, cu 188,2 miliarde de lei în plus faţă de 2016, adică o creştere de 25%!! Sunt cele mai mari creşteri, în doi ani consecutivi, din istoria României!”, scrie Liviu Dragnea, duminică, pe pagina de Facebook, potrivit Digi 24.

Florin Negruţiu: „Liviu Dragnea face mișto de noi. Și îi place. Știe exact care vor fi reacțiile la „realizărili” pe care le livrează cum respiră. Crede însă că …” 1

Jurnalistul Florin Negruţiu: „Liviu Dragnea face mișto de noi. Și îi place. Știe exact care vor fi reacțiile la „realizărili” pe care le livrează cum respiră. Crede însă că oamenii ăștia care reacționează critic sunt nesemnificativi, pentru că – i-au spus consultanții din presă – se enervează doar pe Facebook și nu ies la vot.

Crede că e suficient să mobilizeze din nou cele 3 milioane de întreținuți din banii statului și televiziunile pe care le are la butonieră ca să câștige iar alegerile.

De data asta cred că se înșală. Nu știu să fi existat cineva de la Nicolae Ceaușescu încoace care să provoace un așa val de ură în societate precum acest om. Dragnea a cultivat deliberat ura și a profitat abil de ea.

Dar asta e o armă periculoasă. Îi va exploda în față mai devreme sau mai târziu. Eu zic că mai devreme”.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More