Florin Cîțu, atac la PSD: Acest mesaj trebuie citit de Ciolacu ”pune mâna pe carte”, Alfred ”MiniMiss” și Budai ”the driver”

51

Ministrul de Finanțe, Florin Cîțu, a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD și a liderului interimar Marcel Ciolacu.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Florin Cîțu, atac la PSD

Într-o postare făcută pe contul de Facebook, Florin Cîțu îl atacă în termeni agresivi pe Marcel Ciolacu ți îi transmite că măsurile implementate de Guvern au adus o creștere economică.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

”Domnule Ciolacu, sper să vă găsească sănătos comunicatul INS! INS CONFIRMĂ estimările mele! Măsurile implementate de noi au avut efect și economia a crescut în termeni reali în primul trimestru din acest an”, și-a început Cîțu mesajul.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Domnule Ciolacu, sper să vă găsească sănătos comunicatul INS!INS CONFIRMĂ estimările mele! Măsurile implementate de…

ADVERTISEMENT Citește pe același subiect:

Posted by Florin Cîţu on Friday, May 15, 2020

Ministrul de Finanțe a precizat că Guvernul face lucruru fantastice în ciuda tuturor piedicilor și a scenariilor apocaliptice venite de la PSD și de la trompetele lor din spațiul public.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

”Economia începe să-și revină din trimestrul trei și vom avea o dinamică în V”

Cîțu menționează că în 2020 nu mai poate exista creșterea economică estimată la începutul anului și că vom avea un deficit mai mare. El a promis că Guvernul va face totul pentru a limita efectele negative ale acestei crize.

”Măsurile luate de noi, guvernul liberal, împreună cu cifrele pentru primul trimestru, îmi dau încrederea că economia începe să-și revină din trimestrul trei și vom avea o dinamică în V”, a mai scris ministrul.

ADVERTISEMENT ADVERTISEMENT

Ministrul de Finanțe afirmă că există probabilitatea foarte mare să nu avem două trimestre consecutive de contracție a economiei, ceea ce ar înssemna să evităm recesiunea tehnică.

”Acest mesaj trebuie citit în special de Ciolacu ‘pune mâna pe carte’, Alfred ‘MiniMiss’ și Budai ‘the driver’. Că să vedeți că nu sunt răutăcios am făcut eu efortul să vă explic acest comunicat. Nu-l înțelegeați dacă-l citeați singuri”, a încheiat ministrul.

ADVERTISEMENT

Moțiunea simplă inițiată de către PSD împotriva ministrului de Finanțe și intitulată ”Virusul Cîţu a infectat economia naţională” a fost adoptată de plenul Camerei Deputaților, cu 166 de voturi favorabile, 94 împotrivă și 28 de abțineri.

Recomandari