Florin Călinescu a şters pe jos cu Dragnea: Livulică, cel mai paralel lider cu realitatea. Plânge că preşedintele, contestând bugetul,lasă copiii muritori de foame prin neprimirea alocaţiei maărite.

0 46

Florin Călinescu l-a atacat şi el, la rândul lui, pe Liviu Dragnea, după ce liderul PSD l-a acuzat pe Iohannis că n-are milă faţă de copii.

Iată ce a spus Liviu Dragnea la Reşiţa:

„Domnul Iohannis… eu vă rog să-l aplaudaţi… nu-mi iese. Ce a făcut Iohannis 4 ani? Este o întrebare atât de simplă. Ce a făcut acest om? Să ne spună. Eu n-am găsit un gest care să fi ajutat România. Dar am văzut că e deasupra legii, sunt documente cu case mătrăşite. Zeci de dosare închise de acelaşi om. A blocat acest Guvern de câte ori a putut. Ce suflet să ai, să blochezi alocaţiile mărite de la 1 Martie pentru 4 milioane de copii. De ce? Pentru că este rău. Nu mai vreau scandal. Pentru acest om să nu mai prindă un mandat de preşedinte, acesta este un obiectiv al nostru. Să ştiţi că nu vorbeşte România de bine în afară”.

Cum l-a atacat Florin Călinescu pe Dragnea: „Livulică, cel mai paralel lider cu realitatea, dar deasupra tuturor legilor, a vorbit în faţa câtorva pesedişti din Caraş. Deşi este un foarte slab orator, se zăpăceşte SINGUR, aplaudat de obedienţii din partid. Decontează curând iluzia ca aparat de manechine, el e SINGURUL viu. Printre alte fumigene, plânge că preşedintele, contestând bugetul,lasă copiii muritori de foame prin neprimirea alocaţiei maărite. La nivel de un biscuite, doi. Bă, demiurgule, da’ cine te-a oprit să livrezi lucrarea bugetară în noiembrie, anul trecut?

O altă mare enormitate. Economia se dezvoltă atât de repede şi bine, că guvernul nu are timp de autostrăzi. Asta se rezolvă anul ăsta. Se opreşte. Aşa că dă-i bice cu drumurile”.

Recomandari