O nouă tragedie a șocat în aceste zile întreaga suflare a muzicii populare românești. Duminică, 18 august, a încetat din viață Anamaria Pop, îndrăgita interpretă de folclor în vârstă de doar 38 de ani. La scurt după accidentul rutier care a dus la moartea mamei sale, fiul cel mare artistei a postat un mesaj de-a dreptul cutremurător.

Fiul Anamariei Pop, reacție cutremurătoare după moartea cântăreței de muzică populară

Sfâșiat de durere, acesta a relatat prin intermediul rețelelor de socializare ultimele clipe petrecute alături de mama sa, înaintea cumplitei tragedii. Totodată, tânărul de 19 ani a dezvăluit ultimele cuvinte pe care i le-a adresat cântăreața de muzică populară, rememorând momentele dureroase prin care a trecut la aflarea veștii că aceasta nu mai este printre noi.

În plus, adolescentul a adresat și un îndemn tuturor copiilor, acela de a-și iubi mamele și a le demonstra de fiecare dată afecțiunea necondiționată, mai ales că nu se știe când moartea le poate smulge nemilos din mijlocul familiei.

Citeste si:

Anamaria Pop, alături de fiul său mai mare. Sursa foto: spynews.ro
Anamaria Pop, alături de fiul său mai mare. Sursa foto: spynews.ro

Mesajul emoționant transmis de fiul Anamariei Pop, după moartea mamei sale.

Mamă, am intrat astăzi (n.r. – duminică, 18 august) în casă şi încă ţi-am simţit parfumul cu care te dădeai zi de zi, hainele tale erau aruncate pe pat, iar machiajele erau desfăcute în baie din graba de a ajunge acolo unde te-ai pornit să te duci, aveam sentimentul că TU eşti acasă, dar de fapt te-ai dus acolo unde imi era mie cel mai frica, acolo unde n-ar vrea nimeni să ajungă.Am închis ferestrele, ţi-am luat bluza şi mi-am pus-o la nas doar ca să-ţi mai simt mirosul, după care am început să plâng în hohote! Înainte să pleci te-am pupat, te-am îmbrăţişat, ca de obicei, şi ţi-am spus să ai grijă de tine căci Alexucu te iubeşte, iar dupa o oră să aud că ai avut accident.

Nu credeam că ai păţit ceva, dar când am ajuns la faţa locului, poliţistul m-a întrebat <>, la care i-am răspuns <>. A luat o gură de aer si mi-a spus <<condoleanţe!>>. Eu credeam că vorbea în necunoştinţă de cauză, nu l-am băgat în seamă, ca după aceea să primesc un val de mesaje de condoleanţe (nici pe ceilalţi nu i-am băgat în seamă), eu încă sperând că eşti în viaţă şi că n-ai păţit nimic grav! Bomba bombelor o primisem la spital, un ocean de lacrimi mi-a ieşit din ochi, credeam că-i un coşmar, şi încă sper să fie un coşmar.

Vreau să mă trezesc brusc plin de transpiraţie şi să fug la tine în cameră să-ţi spun cât de mult te iubesc şi să te strâng în braţe tare, dar se pare că acest coşmar va dura o viaţă. Doar pe tine te-am mai avut, eu şi fratele meu doar pe tine te-am avut!!! Dumnezeu să te ierte dragă mamă, regret enorm că nu ţi-am spus zilnic că te iubesc şi iartă-mă pentru tot ce-am făcut în neplăcerea ta, îţi promit că voi avea singur grijă de casă şi de Denis. Iubiţi-vã mamele, spuneţi-le că le iubiţi, arătaţle că le iubiţi, fiindcă moartea e imprevizibila, iar după aceea veţi regreta enorm că n-aţi apucat s-o faceţi! Îţi mulţumesc că m-ai crescut în ăştia 19 ani şi că ai făcut tot posibilul să nu ne lipsească nimic!”, a scris fiul artistei, pe contul personal de Facebook.

Articolul Fiul cântăreței Anamaria Pop, mesaj cutremurător după moartea mamei sale. Ce regretă tânărul apare prima dată în Stiri Mondene.

Citește și: