Fetiță de un an și nouă luni, bătută crunt de mamă și concubinul acesteia

0 25

O fetiţă în vârstă de numai un an și nouă luni a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost bătută cu bestialitate de mama ei şi de concubinul femeii.

Vecinii unei femei de 23 de ani din Galați au reclamat la poliție faptul ca din interiorul apartamentului se aud strigate de durere provenite de la un copil mic. Oamenii legii au descins la apartamentul femeii unde au găsit o fetiță de numai un an și nouă luni plină de urme de agresiune fizică. Atât mama copilului cât și concubinul acesteia o băteau frecvent, lăsându-i urme pe corp.

Polițiștii au dus copilul la Spitalul pentru Copii Sf. Ioan Galaţi pentru acordarea de îngrijiri medicale cerând în plus și o examinare medico-legală a acestuia.

„În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângăTribunalul Galaţi, a rezultat că, începând cu sfârşitul lunii mai 2017, minora a fost lovită frecvent de mama ei şi concubinul acesteia. În data de 20 septembrie a.c., în timp ce se afla la domiciliu, deşi a văzut că fetiţa este lovită de concubinul său, femeia nu a intervenit în apărarea acesteia, permiţând să fie agresată în continuare.
Întrucât loviturile aplicate i-au provocat victimei leziuni în zone vitale ale corpului, s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la omor şi de rele tratamente aplicate minorului. Cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă, urmând să fi prezentaţi instanţei în vederea dispunerii unei măsuri preventive”, se arată într-un comunicat de presă al poliției, potrivit stiridegalati.ro.

Recomandari