Fetiță de opt ani, abuzată cu brutalitate de un adolescent, într-un loc de joacă public. Copila, găsită plină de sânge

0 71

O fetiță de opt ani a fost violată și batjocorită cu bestialitate de un adolescent și nimeni nu a văzut și nu a auzit nimic. S-a întâmplat într-un sat din județul Hunedoara, chiar în locul de joacă pentru copii. Copila a fost găsită într-o baltă de sânge și urmează să fie operată.

Locul de joacă din comuna Băița, județul Hunedora, avea să fie zona unde un copil de opt ani a fost nenorocit. La ora 18, când încă nu se întunecase complet, un băiat de 16 ani a violat-o și a băgat-o în spital. A ajuns la Reanimare, scrie presa locală, și urmează să fie operată, pentru că agresiunea a fost atât de violentă încât i-a provocat leziuni interne grave.

Potrivit aceleiași surse, tânărul a fost identidicat și dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva, pentru audieri. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, Bogdan Niţu, a declarat pentru News.ro că poliţiştii au întocmit dosar penal după ce mama unei fetiţe de opt ani a reclamat că fiica sa a fost violată.

”Poliţiştii au întocmit dosar penal, pentru infracţiunea de viol, ca urmare a plângerii depuse de mama unei fetiţe de opt ani care spunea că fiica ei a fost violată în parc de un adolescent de 16 ani, în localitatea Băţia”, a declarta Bogdan Niţu.

Știre în curs de actualizare.

Recomandari