Fetița care a făcut întreaga lume să plângă, a murit. Mesajul transmis de tatăl ei

0 47

În urmă cu aproape o lună, o fotografie cu Jessica Whelan a atras atenția întregii lumi. Micuța stătea pe patul ei, plângând de durere. Poza a fost făcută chia rde tatăl el, pentru a atrage atenția asupra acestei boli. Acum, tot tatăl ei a făcut un anunț dureros. Jessica a pierdut lupta cu cancerul.

“Adevărata față a cancerului” – așa a numit tatăl Jessicăi fotografia alb-negru cu fetița sa, care plângea. Micuța din Marea Britanie a fost diagnosticată, în septembrie 2015, cu o formă rară de cancer.

jessica-whelan1

“A fost cea mai grea fotografie pe care am făcut-o vreodată. Asta a fost cea mai grea fotografie pe care am făcut-o vreodată. E o fotografie făcută într-un moment în care care noi, ca părinți, nu am avut cum s-o ajutăm”, explica tatăl ei.

Acesta a spus că și-a dorit să atragă atenția asupra bolii de care suferă fetița sa, o formă rară de cancer – neurobalstom.

jessica-whelan

”Vă rog, vă implor, ca un tată cu inima ruptă în două. E prea târziu pentru fiica mea, dar cancerul la copii trebuie neapărat să fie vindecat. Nicio familie nu trebuie să treacă prin iadul acesta”, a adăugat bărbatul.

Imaginea a făcut întreaga lume să plângă, dar și să doneze bani pentru familia micuței. În scurt timp, aproximativ 100.000 de lire au fost strânși pentru a o ajuta pe aceasta.  Acum, tatăl micuței a făcut un anunț trist. Jessica, în vârstă de patru ani, a pierdut lupta cu cancerul.

“Zboară rus, prințesa mea frumoasă. Călărește liber în rai, distrează-te și eliberează-te de durere. Nu te voi uita niciodată”, a scris tatăl micuței, într-o postare pe Facebook.

“Te iubesc mai mult decât pot spune în cuvinte, mult mai mult decât vei știi vreodată”.

Familia micuței a anunțat, totodată, că banii strânși vor  fi donați fundațiilor de caritate, pentur cercetări privind acestă boală necruțătoare.

Recomandari