Fenomenul „Zombie” face ravagii printre tinerii din Brăila: „Păreau că sunt din altă lume!”

0 54

În afară de cuțitarii care taie oameni în baruri, vezi cazul celor doi baschetbaliști americani, dar și de cei care intră cu mașinile în populație, vezi cazul atacului de ieri, de la un mall din oraș, Brăila se mai „mândrește” și cu tinerii drogați care sunt „parcă de pe altă lume”, după ce consumă drogul „Zombie”.

Doi tineri din Brăila au fost filmați în centrul orașului, comportându-se extrem de ciudat, după ce păreau că s-ar fi drogat, a anunțat debraila.ro.

„Era ceva halucinant”

Un alt om i-a înregistrat în timp ce se dădeau în „spectacol” și dădeau impresia că nu-și controlează nici un gest, nicio mișcare.

„Era ceva halucinant, cum faceau… Au traversat strada si pareau ca sunt in alta lume, nu stiu cum sa va explic…”, a spus cel care i-a filmat.

Mișcările păreau identice cu cele ale altor tineri, din alte orașe, care au consumat acest drog care face ravagii printre tineri.

Denumit „Zombie”, drogul este interzis în Statele Unite din 2013, iar în Marea Britanie din 2016.

Substanța halucinogenă K2, care reproduce efectele THC (n.r. tetrahydrocannabinol – o substanță psihoactivă din marijuana), induce stări de paranoia, anxietate, atacuri de panică și episoade psihotice, potrivit specialiștilor.

Recomandari