LEPRE! Femeie violată de patru bărbaţi, de faţă cu propriul soţ, într-o maşină luată la ocazie.

0 45

Un bărbat de 22 de ani a fost condamnat definitiv la 11 ani şi 4 luni de închisoare după ce justiţia l-a găsit vinovat într-un caz terifiant, ce a avut loc în judeţul Suceava. Gheorghe Cuţitariu a violat o femeie alături de alţi trei prieteni, în timp ce soţul victimei se afla la câţiva metri.

Cuţitariu este singurul care a recunoscut fapta, pe lângă de el mai fiind judecaţi în prezent, la Judecătoria Suceava, Elvis Betean, Marius Darie şi Benone Rîpă, ultimul dintre ei fiind arestat în Italia. Ceilalţi doi sunt arestaţi însă nu au recunoscut faptele.

Potrivit motivării instanţei, cei patru ar fi comis fapta în noaptea de 18 spre 19 septembrie 2016. Atunci, soţii B., din Suceava, au petrecut alături de alte persoane în localitatea Mitocul Dragomirnei, în jurul miezului nopţii alegând să meargă acasă cu o maşină „la ocazie”.

Au ajuns în maşina celor patru, care au mers pe un câmp, unde au violat-o, pe rând, pe femeia în vârstă de 60 de ani, şi l-au bătut şi jefuit pe bărbat. În timp ce femeia era violată, ceilalţi trei indivizi îl ţineau şi loveau pe soţul acesteia. Agresiunile sexuale au avut loc în maşină.

„Ambele persoane vătămate au arătat că unul din autori şi-a pus la un moment dat un ciorap de damă, tip dres, pe cap, deşi până la acel moment ambii îi observaseră fizionomia. La final, autorii i-au pus pe cei doi soţi să stea în genunchi, faţă în faţă şi i-au ameninţat cu un cuţit, interzicându-le să se uite la maşină, în ideea de a nu observa numărul de înmatriculare al acesteia. După ce autorii au părăsit locul comiterii faptelor, cele două persoane vătămate s-au deplasat pe jos până au ajuns la pasarela Iţcani, de unde au luat un taxi pentru a merge acasă”, se arată în motivarea primei instanţei.

Autorii au fost identificaţi în primă fază după ce anchetatorii au identificat, prin metode specifice, locul unde se aflau telefoanele sustrase de la cei doi soţi. Chiar dacă celularele se aflau la alte persoane, mergând pe fir, oamenii legii au ajuns la cei patru.

Recomandari