FCSB, calificare după un meci ireal în Serbia: 6-6 după 120 de minute cu Backa Topola /Victorie la penaltiuri

FCSB s-a calificat în turul trei preliminar al Europa League după un meci cu o desfășurare a evenimentelor demnă doar de „dramatismul” partidelor jucate în copilărie în curtea școlii. Backa Topola a avut 2-0 în minutul 14, doi eliminați, au fost prelungiri, iar după 120 de minute scorul a fost 6-6. La penaltiuri, formația bucureșteană s-a impus cu 5-4.
 
Pentru a înțelege mai bine ceea ce s-a întâmplat în Serbia este nevoie să prezentăm momentele importante ale partidei în ordine cronologică:
În minutul 14, era 2-0 pentru gazde după un început de meci în care FCSB a arătat din plin că este decimată de cazurile de Covid-19.

În minutul 44, la 2-1 pentru Topola (a marcat Coman ’25) a fost eliminat Ponjevic de la gazde. La pauză sârbii aveau avantaj minim.
După alte răsturnări de scor, FCSB a ajuns să aibă 4-3 în minutul 93. Nu a fost suficient, iar Tomanovic a trimis meciul în prelungiri în minutul 94.
În prelungiri, Siladji (103′) a fost eliminat, iar FCSB avea doi jucători în plus pe teren.
Au mai urmat patru goluri în prelungiri, iar partida s-a încheiat 6-6 (nu, nu a urmat un tiebreak) după 120 de minute de joc.
La penaltiuri, toti jucătorii de la FCSB au marcat, în timp ce de la gazde a ratat Banjac. A fost 5-4 la loviturile de departajare pentru formația bucureșteană, iar calificarea a venit după un meci halucinant.
Au marcat în 120 de minute: Milicevic ’11, Duronjic ’14, Lukic ’51, Tomanovic ’90+4, ‘117, Tumbasevic ‘105+1 / Fl. Coman ’25, Man ’50, ’63 – pen., 104, Balaz ’90+3 – aut., Petre ‘108.
 
Penaltiuri:
 
Backa Topola:
 
Tomanovic – golZec – golBanjac – ratareAntonic – golDjuric – gol
 
FCSB:
 
Moruțan – golPerianu – golPanțîru – golPetre – golDennis Man – gol.
De știut:
În turul trei preliminar, FCSB va juca cu Slovan Liberec (Cehia), formație care a învins-o pe Riterai, scor 5-1.
 
FCSB va juca meciul din turul 3 pe teren propriu. Data partidei este 24 septembrie.

 

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More