„Fairplay la cel mai înalt nivel”. Gestul lui Nadal, la finalul meciului-maraton de 4 ore și 48 de minute de la Wimbledon

2

Tenismanul Rafael Nadal, numărul 1 mondial, s-a calificat în semifinale la Wimbledon, după ce l-a învins pe argentinianul Juan Martin Del Potro în cinci seturi, scor 7-5, 6-7 [9], 4-6, 6-4, 6-4, scrie News.ro. 

Meciul a fost unul epuizant, care a durat 4 ore și 47 de minute. La finalul partidei-maraton, Rafael Nadal a sărit fileul și s-a îndreptat spre Juan Martin Del Potro, care rămăsese întins pe teren, epuizat și dezamăgit de rezultat. Nadal l-a îmbrățișat și l-a felicitat, iar gestul spaniolului a fost aplaudat de public. „Gest de fairplay la cel mai înalt nivel. După 4 ore și 47 de minute, doi jucători se îmbrățișează pe Central Court și își arată respectul reciproc”, scriu cei de la Wimbledon.

Del Potro and Nadal hug after Centre Court epic

Sportsmanship at its finest…After four hours and 47 minutes of battle, two players who combined to produce a Centre Court classic embrace in a show of mutual respect👏👏👏 Rafa Nadal and Juan Martín del Potro

Gepostet von Wimbledon am Mittwoch, 11. Juli 2018

În semifinale, Nadal va evolua contra sârbului Novak Djokovici.

Americanul John Isner s-a calificat pentru prima oară în carieră într-o semifinală de Grand Slam, după ce l-a învins pe canadianul Milos Raonic, scor 6-7 [5], 7-6 [7], 6-4, 6-3, în sferturi de finală la Wimbledon.

În semifinale, el va evolua contra sud-africanului Kevin Anderson, care l-a învins în cinci seturi pe Roger Federer.

Loading...

Recomandari
Comments
Loading...