Explozie puternică în Polonia, soldată cu 4 morți și 4 dispăruți. Intervenție în forță a autorităților

O explozie puternică de gaz s-a produs miercuri seara la o casă din Szczyrk, stațiune de schi situată în partea de sud a Poloniei, provocând moartea a patru persoane, anunță autoritățile din statul vecin. Totodată, potrivit informațiilor apărute până la ora redactării acestei știri, alte patru victime au fost date dispărute.

Printre persoanele decedate se află și un copil

Ajuns la fața locului, guvernatorul provincial (voievod) al Sileziei, Jaroslaw Wieczorek, le-a declarat jurnaliștilor că în casa distrusă complet în urma tragicului eveniment se aflau opt persoane, printre care și un copil. Din păcate, micuțul se numără printre cele patru victime pentru care medicii nu au mai putut face nimic.

Până la orele dimineții, cel puțin o sută de pompieri căutau în continuare supravieţuitori printre rămăşiţele arse, explozia fiind, evident, însoţită de un mare incendiu. Pentru moment, nu se cunoaște dacă există victime prinse printre dărămături.

Agenţia locală a distribuitorului de gaz PSG a precizat că deflagrația a fost precedată de o scădere a presiunii într-o conductă de gaz. Cel mai probabil, aceasta a fost spartă accidental în timpul unor lucrări din apropiere, desfăşurate de o companie specializată în canalizare.

ȘTIRE ÎN CURS DE ACTUALIZARE

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More