Explicaţia uluitoare a lui Cristian, românul care a falimentat o englezoaică de 66 de ani cu 500.000 de lire

0 46

O femeie de 66 de ani din Marea Britanie a rămas fără 500.000 de lire după o poveste de dragoste intensă, dar scurtă, cu un român de doar 29 de ani. Cristian Mihalea ar fi reușit să o convingă pe englezoaică să-i împrumute suma uriașă pentru a-și face un viitor, însă românul i-ar fi cheltuit în cazinouri online și pe ceasuri scumpe.

Christiane Shellard a recunoscut naivitatea de a împrumuta o sumă atât de mare sub impulsul pasiunii, ținând să precizeze că aventura a lăsat-o și fără bani, și fără avantaje de natură sexuală.

„Divorțasem recent de soțul meu, după 38 de ani. Eram vulnerabilă iar el s-a dovedit a fi fără inimă și oportunist”, a precizat femeia.

Potrivit Daily Mail, tânărul a început cu o sumă modică, 700 de lire, pentru a-și plăti o chirie. Apoi a avut o problemă la mașină, pentru care femeia i-a dat 20.000, cu mențiunea că e suma maximă pe care ar trebui să o cheltuiască pentru un autoturism. Cristian Mihalea a venit apoi cu o altă problemă – tatăl său ar avut nevoie de 160.000 de lire pentru un transplant de ficat. Femeia s-a conformat dar, nu după mult timp, au început problemele. Se pare că românul ar fi considerat-o sac fără fund și, lovit de un refuz, i-ar fi luat telefonul din mână pentru a-și transfera bani.

Cei doi ar fi cumpărat și un imobil, dar Mihalea a dispărut fără urmă câteva săptămâni, cel mai probabil plecat în România, moment în care Christiane și-a dat seama că era păcălită. „Nu am fost îndrăgostită de el, îmi plăcea de el dar nu eram atât de stupidă încât să cred că pot avea un viitor cu cineva atât de tânăr – credeam că o să dureze trei sau patru ani. Mi-am învățat lecția”, a precizat ea.

Aflat acum în plin proces cu femeia, Cristian Mihalea se apără de acuzații și insistă că cele 500.000 de lire au fost date cadou, pentru a-și lua o garsonieră: „Eram un cuplu de îndrăgostiți. Eu eram sigur îndrăgostit de ea. A fost o atracție fizică de fiecare dată când ne-am întâlnit. Diferența de vârstă nu mă deranja, mi se părea normal, arată foarte bine pentru vârsta ei”.

Mai mult, acesta susține că a fost devastat în momentul în care a aflat că femeia îl înșeală cu un model mai tânăr.

Judecătorul care se ocupă de caz nu a fost mișcat de sentimentele românului și i-a înghețat toate conturile, deși Cristian spune că mai are doar 7.444 de lire într-o bancă și un ceas Cartier, de doar 4.000.

„Nu o să scapi de ceea ce te așteaptă spunând că ai cheltuit toți banii”, a precizat magistratul.

sursa: Daily Mail

Recomandari