EXCLUSIV! Politistul Marian Godina traieste dintr-un salariu de 1.800 de lei pe luna! A fost executat silit de banca! Seful care l-a umilit are aproape 10.000 de lei lunar

0 40

Marian Godina, politistul pamfletar care a avut curajul sa dezvaluie abuzurile de la IPJ Brasov, traieste dintr-un salariu de 1.800 de lei.

Marian Godina nu are imobile sau terenuri pe numele lui, singura lui avere fiind un automobil Peugeot 306 fabricat in 1996. In schimb, politistul a avut doua credite la banca, unul de 1200 de lei, contractat in 2010 si cel de-al doilea de 10.000 de euro, din 2006. Daca pe primul a reusit sa-l achite inainte de termen, cu cel de-al doilea a avut ceva probleme.

In 2013, banca a cerut si a obtinut executarea silita impotriva politistului. In acelasi an, seful lui, chestorul Ioan Aron, despre care Godina sustine ca l-a umilit intrebandu-l daca se masturbeaza in timp ce citeste raspunsurile de la fete pe pagina lui de Facebook, se clasa pe locul secund in topul celor mai bine platiti politisti din Romania, cu un salariu net de 9.836 de lei pe luna.

Din acest punct de vedere, actul initial, prin care Godina isi anunta demisia din politie, era echivalent cu o „sinucidere” din punct de vedere financiar, pentru ca politistul nu are alta sursa de venit in afara salariului sau de la IPJ Brasov.

Ce-i drept, Marian Godina devine, incepand de astazi, si scriitor, el avand in aceasta dupa-amiaza lansarea primei sale carti, „Flash-uri din sens opus”. Cu toate ca datorita intamplarilor din aceste zile e de asteptat ca volumul sa se vanda precum painea calda, e greu de crezut ca politistul se va imbogati de pe urma acestei carti.

Recomandari