Eugen Teodorovici: „Ludovic Orban face un ”spectacol penibil”…”

Fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, susține că Executivul condus de Ludovic Orban face un ”spectacol penibil” și nu adoptă măsuri concrete pentru a spriji mediul economic, scrie stiripesurse.ro.

”Guvernul Orban a jucat într-un nou episod din spectacolul penibil cu care ne-a obișnuit.

Mult trâmbițatele măsuri economice anunțate și aprobate în ordonanța adoptată nu sunt decât vorbe goale, mult populism și, din păcate, nimic concret pentru mediul de afaceri și pentru populație!!!

Ordonanța nu arată altceva decât că membrii guvernului care au discutat cu reprezentanții mediului de afaceri, ori nu au înțeles ceea ce se cere, ori erau mult prea ocupați să-și facă selfie-uri…

P.S. Decretul președintelui ar fi trebuit să prevadă demiterea de urgență a lui Orban și a acestor așa-ziși “specialiști” în ale economiei din jurul lui, care nu sunt capabili să înțeleagă adevăratele nevoi și așteptări ale populației și ale mediului economic din România!”, scrie Eugen Teodorovici.

Guvernul Orban a jucat într-un nou episod din spectacolul penibil cu care ne-a obișnuit.Mult trâmbițatele măsuri…

Publicată de Eugen Teodorovici pe Miercuri, 18 martie 2020

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More