Eugen Nicolicea iese la atac după ce președintele Klaus Iohannis a declarat miercuri că nu s-a ocupat de revocarea lui Liviu Dragnea, așa cum au acuzat liderii puterii, dar crede că încercarea merită reluată și speră ca Opoziția să reușească. Nicolicea este de părere că președintele nu știa ce s-a întâmplat ieri în Camera Deputaților.

„Cred că nu cunoștea ceea ce s-a întâmplat, pentru că altfel i-ar fi fost rușine să-și lipească numele de acțiunea de acolo. Orice om care participă la un Consiliu de Administrație știe că voturile se dau în anumite condiții. Să ne lămurim, nu a existat nicio ședință condusă de Pirtea, nu au votat nimic”, a spus Nicolicea joi, la Antena3.

Cât despre ședința din plenul Camerei Deputaților, Nicolicea a afirmat că Florin Iordache a condus foarte bine, lansând un atac la adresa lui Marilen – Gabriel Pirtea.

Citeste si:

„Noi am rămas uimiți. Știți, dl este rector la Universitatea de Vest și să facă pe Dj-ul la microfonul acela. Este vicepreședinte de multă vreme, să nu știe procedurile. Dj rector, exact! Dacă conducea o ședință de-adevăratelea, trebuia să anunțe cvorumul. Spui 112 voturi, dar din câți? Plus voturile, atunci când se cere revocarea cuiva, se fac prin bile și prin vot secret. Era vot secret prin bile.”, a mai spus Nicolicea.