”Eu vreau sa prezint trofeul oamenilor!”. Simona Halep ar fi avertizat-o pe Firea ca nu vrea sa se afiseze cu politicieni!

0 51

Evenimentul organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin care Simona Halep le-a prezentat fanilor trofeul câştigat la Roland Garros, a adus multe controverse.

Gabriela Firea a fost huiduită copios de de cei peste 15.000 de fani prezenţi pe Arena Naţională. Libertatea anunţă că Simona Halep nu şi-a dorit să iasă pe gazon alături de Primarul General. Campioana nu a vrut astfel să se afişeze alături de politicieni.

”EU VREAU SĂ PREZINT TROFEUL OAMENILOR. CER SĂ INTRĂM PE RÂND ÎN SCENĂ. ÎMI DAȚI CE AVEȚI DE DAT ȘI CU ASTA BASTA”, AR FI FOST MESAJUL SIMONEI PENTRU GABRIELA FIREA.

Totuşi, chiar dacă a fost sfătuită să nu urce pe scenă, pentru că ar putea avea de suferit, Firea nu a respectat nici dorinţa Simonei şi a intrat pe stadion în acelaşi timp cu sportiva de 26 de ani.

Primarul general i-a oferit Simonei o plachetă şi cheia oraşului, însă apoi a părăsit arena înainte de finalul ceremoniei, dezamăgită de reacția suporterilor. Înainte de acest eveniment, Marcel Pavel și Luminița Anghel au intonat imnul României.

„Sunt foarte emoţionată, nu m-am aşteptat la aşa ceva. E un moment deosebit şi sunt foarte mândră că sunt româncă. Mereu am crezut că, chiar dacă provin dintr-o ţară mai micuţă se poate face performantă mare. Peste tot am parte de dumneavoastră, de un public numeros pe oriunde merg”, a spus Simona Halep în faţa fanilor prezenţi pe Naţional Arena.

O inregistrare video realizata in culisele Arenei Nationale, inainte ca Simona Halep sa intre pe teren, o arata pe Gabriela Firea straduindu-se sa fie in centrul atentiei. Simona Halep sta la margine, vadit jenata.

Dupa cum se vede din imagini, Firea vrea sa acapareze atentia tuturor. Mai mult, o forteaza pe Simona Halep, care statea jenata la margine, sa faca poze cu una dintre cunostintele ei, o femeie de afaceri importanta din zona Pipera-Voluntari.

„EA DIRIJEAZA, EA ORGANIZEAZA, EA VORBESTE CEL MAI TARE, EA II SPUNE SIMONEI PANA SI CUM SA POZEZE CU COPIII AFACERISTILOR DE CURTE, BAGATI PE USA DIN DOS (IN CAZUL DE FATA OLGA GUDYNN, MARE PROPRIETAREASA DE PIPERA-VOLUNTARI DE GRADINITE SI SCOLI PRIVATE UNDE ISI DUC PARVENITII URMASII SA INVETE, PE BANI MULTI, MAI PUTIN CA LA SCOLILE DE STAT)”, A COMENTAT JURNALISTA CAMELIA TABACU PE FACEBOOK.

https://www.facebook.com/camelia.tabacu/videos/10209524221302466/

Firea a fost apoi copios huiduita de cei peste 20.000 de oameni care au venit la Arena Nationala sa o vada pe Simona Halep.

Sursa: Digisport.ro

Recomandari