„Esti o mincinoasa nesimtita!”. Un sofer de Otokar da de pamant cu Firea si spune adevarul despre noile autobuze

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, marti, ca fotografiile si inregistrarile video aparute in ultima vreme cu autobuze Otokar defecte sunt „provocari” si da vina pe soferi, pentru ca nu ar fi inteles cum functioneaza vehiculele. Un sofer de autobuz a tinut sa-i raspunda: „Esti o mincinoasa nesimtita”.

„Nu vreau sa va dau o cifra care sa devieze atentia. Dar la achizitia de acum 12 ani au fost in primele doua luni aproape 500 reclamatii in legatura cu noile autobuze. Acum, bineinteles ca sunt persoane interesate sa denigreze acest proeict foarte important al Capitalei, si anume achitzitia a 400 de autobuze noi, euro 6”, a spus Gabriela Firea.

„De fiecare data s-a constatat, dupa verificarea incidentului, ca era pur si simplu ori o neatentie, o neglijenta, o neintelegere a bordului, care e foarte nou si electronic, din partea conducatorului auto, ori un mic incident care a fost umlfat si crescut si exagerat. Realitatea e una. In Bucuresti s-au cumparat 400 de autobuze noi si anul acesta mai achizitionam 100 de autobuze electrice, 100 de tramvaie, 100 de troleibuze si 400 de autobuze cu gaz natural comprimat. Parcul auto STB se innoieste, va scadea si poluarea si timpul de asteptare in statie va fi diminuat. Asta e stirea adevarata. Restul, cancan”, a mai spus primarul.

Un sofer STB a tinut sa-i raspunda Gabrielei Firea.

„Esti o mincinoasa nesimtita! Bord electronic pe dracu, SUNT DEFECTEEEE. Autobuzul meu marca otokar zace in garaj de 2 zile cu defect la suspensie si nu i se da de cap. De 4 ori am intrat in garaj cu aceasta problema in 4 zile diferite. Si multe alte probleme de care nu se stie. De 2 ori acum vreo 2 saptamani cu pierdere de motorina. Curgea motorina in salonul calatorilor. Este o mincinoasa ordinara. Asta stie sa faca PSD ul!”, a comentat soferul la o stire pe acesta tema postata pe Facebook de Digi24.

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More