Escrocherie marca Petrom! Ce țeapă le dă șoferilor săptămânal

0 44
Abuzurile marilor corporații în România sunt în orice domeniu: bancar, retail, alimentar sau energie. Ultimii intrați pe lista neagră sunt austriecii de la Petrom OMV. Compania îi păcălește pe șoferi că sâmbăta și duminica prețurile scad cu 6 bani și că economisești mult la un plin făcut în aceste zile.
Prețul la combustibil crește vinerea, iar sâmbăta dimineață ajunge la cel practicat de luni până joi. Escrocheria a fost demascată de cei de la cotidianul Click!, care au urmărit evoluția tarifului la benzină la stația Petrom aflată pe Centura de Vest a Ploieștiului.
Marți, 15 martie, s-a alimentat cu 4,71 lei litrul, vineri, 18 martie, prețul urcase la 4,76 lei, iar duminică, 20 martie, coborâse la 4,70 lei. ”Prețul vine de la București, nu-l punem noi. Joi seară, când am plecat de la serviciu era 4,71 lei, iar azi (n.r. vineri) când am revenit, se scumpise, iar la noapte va coborî la prețul care a fost și până acum. Mereu sunt păcăliți șoferii, nu e prima dată”, a declarat un angajat al stației.
Aceeași manevră este întâlnită la aproape toate stațiile Petrom.
bonuri-petrom
Recomandari