EROUL ZILEI Un poliţist a oprit tot traficul pe o stradă aglomerată din Bacău, ca să salveze un căţeluş (video)

Un poliţist a oprit tot traficul pe o stradă aglomerată din Bacău, ca să salveze un căţeluş. Agentul a blocat cu maşina un sens de mers, apoi a coborât şi a reuşit să prindă animalul speriat.

Întâmplarea a fost filmată chiar din maşina agentului de poliţie şi a fost făcută publică de Poliţiştii au Umor, pe Facebook.

„Bunătatea nu poartă uniformă”. De acest lucru m-a convins azi colegul meu, agent principal de poliție Panfiloiu Gabriel, din cadrul Biroului Rutier Bacău. El este #polițistul zilei în opinia mea, acesta oprind traficul în Mun. Bacău pentru că un cățel risca să fie călcat de autoturismele din trafic, în timp ce alerga speriat și dezorientat.

Gabriel nu doar că a oprit traficul, dar s-a asigurat că animalul este scos din trafic și ajunge în siguranță, fiind ajutat de un cetățean, iubitor de animale. #Respect, Gabriel!

"Bunătatea nu poartă uniformă". De acest lucru m-a convins azi colegul meu, agent principal de poliție Panfiloiu Gabriel, din cadrul Biroului Rutier Bacău. El este #polițistul zilei în opinia mea, acesta oprind traficul în Mun. Bacău pentru că un cățel risca să fie călcat de autoturismele din trafic, în timp ce alerga speriat și dezorientat. Gabriel nu doar că a oprit traficul, dar s-a asigurat că animalul este scos din trafic și ajunge în siguranță, fiind ajutat de un cetățean, iubitor de animale. #Respect, Gabriel! 😊👏👮‍♂️🐕

Gepostet von Politistii au umor am Samstag, 23. Februar 2019

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More