EROI SAU CARNE DE TUN? Cati bolnavi ati preconizat voi ca ar putea suporta fiecare judet, cate 3 bucati? Ce tupeu aveti sa iesiti pe post si sa spuneti protejati-va medicii? Eu sa-i protejez, nemernicilor?

Cati bolnavi ati preconizat voi ca ar putea suporta fiecare judet, cate 3 bucati? Ce tupeu aveti sa iesiti pe post si sa spuneti protejati-va medicii? Eu sa-i protejez, nemernicilor? Voi care ati stiut ca ne paste pandemia, v-ati putut odihni stiind ca sunt pusi in conducerile unor spitale niste diletanti colorati politic? Ce masuri ati luat voi sa protejati cadrele medicale? NICI UNA! ,,Eroii din linia intai” , nu v-ar fi rusine, i-ati trimis caini surzi la vanatoare! I-ati transformat in carne de tun. Multi au pierdut batalia inainte de-a o incepe, si nu e batalia lor, e a noastra, a tuturor!

Este inadmisibil ca in acest secol sa nu existe in spitale echipamente de protectie! Cum trimiti tu oamenii sa faca fata unui virus ucigas cu o masca de 0.50 de bani cumparata din buzunarul propriu si cu saci menajeri in picioare pe baza de botosi medicinali? Avem fabrici care pot face echipamente si dezinfectanti, dar va scarpinati in cur pana dati acordul. Ala comanda lu ală, care pune o comisie, care numeste un sef, care cauta o solutie sa gaseasca un comitet, care numeste o subcomisie…..rahat! Unde mama naibii sunt banii dati sanatatii? V-a stricat Covid-19 planurile, ca trebuia sa infiintati firme pe numele soacrelor, cumetrelor, care sa castige licitatiile, firme ce dotau la suprapret cateva spitale.

Nu era normal sa incepeti cu dotarea eroilor si apoi sa-i trimiteti la razboi? Voi ii transformati in victime, ne lasati fara specialisti si apoi…. muriti in voie, frate! Suntem statistica pentru voi, asta suntem! Daca au colapsat sisteme de sanatate pe care nici peste 1000 de ani nu le vom ajunge, deja 3 bolnavi de Covid -19 pe judet e prea mult pentru al nostru! Sunteti panicati ca nu va puteti duce in Austria, Germania unde va tratati de obicei?

Marele destept care a zis: ,,Daca medicilor nu le convin salariile, sa plece!” si a inchis multe spitale, acum iese pe post si da sfaturi politice.Hai sictir! Nu stiu cum naiba dormiti noaptea cand stiti ca ati muls tara asta de toate resursele, cand faceti schimbari de dragul schimbarilor naruind sisteme de sanatate, de invatamant? Nu ma refer la situatia asta, exceptionala, ma refer la viata de zi cu zi, cand ne-ati adus la disperare, i-ati luat rostul si sensul tarii acesteia. A trebuit sa ne loveasca o mare nenorocire sa vedeti ca tara asta e la pamant, ca mai jos decat pe fundul gropii nu avem unde ne duce si v-a prins si pe voi aici, langa poporul asta chinuit de inepti care isi impart pensii si salarii speciale dintr-un buget saracit. Covid-19 nu iarta pe nimeni! In fata mortii sunteti egali cu noi, iobagii, neam de hapsâni ce sunteti!


V-ar naiba cu politica voastra cu tot! Sa va fie rusine!
Dumnezeu sa ne apere!


Dotati spitalele si aparati-ne medicii, cadrele medicale, ca fara ei suntem pierduti! Lasati-i să fie eroi, nu carne de tun!

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More