Englezii se leagă de sânii Simonei Halep şi provoacă un scandal de proporţii: „E dezgustător ce se întâmplă!“

Tabloidele din Marea Britanie i-au dedicat spaţii generoase campioanei de la Wimbledon, însă subiectul a fost abordat, aducând în discuţie un amănunt fără nicio legătură cu finala câştigată, sâmbătă, de Simona.

Simona Halep s-a aflat în prim-plan, sâmbătă, dar şi duminică, înaintea finalei dintre Djokovici şi Federer, presa internaţională acoperind, pe larg, finala câştigată de româncă la Wimbledon.Doar că, în ediţia de duminică a tabloidelor britanice, precum „The Sun“ şi „The Sunday Times“, jurnaliştii şi-au început textele amintind de…operaţia de micşorare a sânilor la care a fost supusă „Simo“, acum mai mulţi ani!

Potrivit Digi Sport, această abordare a subiectului a dat naştere la un val uriaş de revoltă din partea cititorilor, după cum se poate vedea mai jos:

*Tessa Dunlop: Se concentrează pe sânii Simonei Halep, imediat după triumful ei de la Wimbledon. E un motiv serios pentru a boicota Sunday Times”, a scris celebra prezentatoare TV Tessa Dunlop.

*Deanna Hollings: Deci, a câştigat finala de la Wimbledon în 58 de minute în faţa Serenei Williams, dar articolul este despre mărimea sânilor ei. Poftim?

*Nicola Diamond: Ruşinos, dar, cu toate astea, tipic pentru un articol despre femei în sport. Simona Halep a făcut un meci fantastic pentru a ajunge campioană la Wimbledon, dar tot ce puteţi scrie este despre operaţia ei de micşorare a sânilor.

*Emily Diamond: Wow! O campioană la Wimbledon, dar articolul este despre sânii ei.*Harriet Bell: Simona Halep a câştigat Wimbledon în două seturi. Sunday Times se focusează însă pe operaţia ei de micşorare a sânilor. Serios?

Loading...

Recomandari

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More