Emotionat! Dans incredibil dintre tata si fiica!

0 61

Un dans incredibil a avut loc intre tata si fiica. Un astfel de moment reuseste sa ne emotioneze intotdeauna, deorece nimic nu este mai emotionant sa vezi un dans intre un tata si fiica sa.

Fata din imagini se numeste Jasmine, iar la aniversarea varstei de 15 ani, aceasta a avut parte de o petrecere demna de o adevarata printesa. Cel mai emotionant moment al acestei petreceri a fost cel in care Jasmine impreuna cu tatal sau au realizat un dans incredibil. Totul incepe in momentul in care Jasmin isi ia de mana tatal, un militar devotat, si isi face intrarea pe ringul de dans. Acestia parca pluteau de fericire, dar si de emotie, iar dupa cateva clipe ritmul muzicii se schimba, iar toti invitati raman uimiti sa vada cat de bine danseaza cei doi. Coregrafia realizata de cei doi a fost una foarte dificila si atat fiica, cat si tatal demonstreaza ca au foarte mult talent si indemanare, deorece acestia se misca incredibil de bine pe ritmurile moderne.

La un moment dat in timpul dansului, locul tatalui este ocupat de fratiorul mai mic al lui Jasmine, insa nu pentru foarte mult timp, deorece tatal se intoarce alaturi de fiica sa, pentru a termina acest dans incredibil pe care cei doi l-au realizat cu atata emotie, dar si dragoste.

Prin acest dans incredibil realizat de catre tata si fiica s-a demonstrat cat de puternica poate fi relatia dintre cei doi, dar si respectul si mandria pe care tatal lui Jasmine, un militar devotat o are pentru unica sa fiica. Toti cei prezenti la acest eveniment au ramas uimiti de dansul exceptional realizat de catre cei doi, de aceea aplauzele si incurajarile nu intarzie sa apara. Cu siguranta, acest moment atat de emotionant va ramane in amintirea celor doi pentru toata viata

 

Recomandari