Emotionant! Un copil își ia rămas bun de la câinele lui chiar înainte ca acesta sa fie eutanasiat iar acest lucru ne topeste inimile

0 74

Povestea emoționantă a unei familii din Taiwan care a luat deciza dureroasă de a-și eutanasia câinele după ce acesta a fost rănit într-un accident rutier. Momentul în care băiețelul de cinci ani al familiei își ia rămas bun de la cel mai bun prieten al său este foarte înduioșător.

Baobao, câinele care urmează a fi eutanasiat face parte din familie de mai bine de 17 ani și au parcurs împreună peste 200.000 de km cu motocicleta. Ultima excursie s-a terminat tragic, atunci când animalul a căzut de pe motocicletă și a fost lovit grav.

În urma accidentului, animalul și-a pierdut auzul și vederea, însă acum abia se mai poate mișca din cauza loviturii care i-a afectat coloana vertebrala, astfel familia a decis sa îi sfârșească suferința.

Momentul în care copilul își ia rămas bun de la el este extrem de emoționant! Copilul a izbucnit în lacrimi spunând că îi va fi dor de cel mai bun prieten al său, în timp ce tatăl îl consolează. tatăl susține că dacă nu vor face acest lucru acum, Baobao va avea de suferit mai mult.

Imaginile au fost realizate de tatăl băiețelului, iar apoi au fost postate pe Youtube.

VIDEO mai jos!

https://youtu.be/qkxVc7ccGUw

Recomandari