EMOȚIONANT! Un câine Doberman adoptat salvează o fetiță

0 57

Ce ati face daca dobermanul pe care tocmai l-ati luat de la centrul de animale v-ar ridica copilul de scutec si l-ar arunca mai incolo. Ca multi parinti v-ati alarma intr-o astfel de situatie dar asa cum a invatat Catherine Svilicic nu e bine nici sa alergi si sa dai vina pe caine. Este foarte posibil ca cainele sa reactioneze astfel din cauza prezentei unui sarpe. Exact, cainele incerca sa salveze copilul de un sarpe veninos. Familia Svilicic care locuieste in Atherton Australia a salvat un doberman pe nume Khan. Acesta a luat-o pe micuta Charlotte de numai 17 luni si a aruncat-o de pe poteca din gradina pe care se juca. Cand a vazut ce s-a intamplat dna. Svilicic a fost socata dar cand a vazut sarpele veninos care era pe poteca langa locul unde se juca micuta a fost foarte recunoscatoare.

1470393335-3188-dogkhan

The Advertiser prezinta povestea astfel: „Daca nu as fi vazut cu proprii mei ochi nu as fi crezut” a spus dl.Svilicic. Khan era foarte concentrat si usor agresiv fata de Charlotte si tot incerca sa o impinga, dar cand a vazut ca nu reuseste a apucat-o de scutec si a aruncat-o la peste un metru departare. Charlotte era destul de socata si Khan a urlat. „Mi-am dat seama repede ca era vorba de un sarpe si ca Khan incerca sa se bage intre Charlotte si sarpe inainte sa o arunce.”

1470393331-9752-a613a0d0cc6e345d78c2019d0a37
Instinctele protective ale dobermanului sunt cu atat mai impresionante cu cat nu devenise un membru al familiei decat cu 4 zile in urma. Fusese luat de la un centru de animale, Doberling Boarding Kennels si inainte sa fie adoptat fusese abuzat de fostii stapani, infometat si cu cateva coaste rupte nu avusese prea multe sanse de supravietuire. Kerry Kinder proprietarul Doberling Boarding Kennels spune ca se gandisera sa il eutanasieze pentru ca era intr-o situatie atat de grava. Dar din fericire pentru Charlotte a supravietuit atunci si a salvat-o si a supravietuit si muscaturii sarpelui. Dupa ce sarpele l-a muscat, Khan a urlat si a alergat in casa unde s-a prabusit. A fost dus la veterinar si i sa dat o doza de antidot si si-a revenit in cateva zile. Un expert in serpi crede ca Khan a reusit sa supravietuiasca doar pentru ca sarpele nu a reusit sa il injecteze cu o doza mare de venin. Oricare ar fi motivul familia Svilicic ii este foarte recunoscatoare catelului si nu putem decat sa speram ca si caini nostri sunt la fel de vigilenti.

Recomandari