EMOTIONANT. O mireasă a fost condusă la altar de bărbatul care a primit inima tatălui ei

0 20

O poveste emotionanta face inconjurul retelelor sociale. La zece ani dupa ce tatal ei a fost ucis, o mireasa a fost condusa la altar in ziua nuntii de barbatul care a primit inima parintelui ei. Michael Stepien nu a trait cat sa-si vada fata mireasa. Dar in ziua nuntii fiicei sale, Jeni Stepien, inima lui a fost acolo, langa ea, scrie BBC, citat de ziare.com

Barbatul a fost ucis in urma cu un deceniu, iar organele sale au fost donate. Inima sa i-a fost transplantata unui alt barbat, pe nume Arthur Thomas.

Jeni nu l-a intalnit niciodata pana acum pe cel care a primit inima tatalui sau, dar au discutat de mai multe ori de-al lungul anilor.

Inainte de nunta, Jeni i-a scris celui care traieste de 10 ani cu inima tatalui ei si l-a rugat sa o conduca la altar. „Nu e mai mare onoare pentru un barbat decat sa duca la altar fata celui care i-a dat inima”, a spus Arthur.

Nunta a fost de vis, asa cum si-a dorit-o Jeni. Imaginile care il infatiseaza pe Arthur cum o conduce la altar s-au viralizat pe retelele sociale si mii de internauti s-au declarat induiosati de intreaga poveste.

Recomandari